МВД финанс ООД
когато Ви е нужен достъпен и изгоден Кредит или Лизинг ...
НАЧАЛО

 
Връзка с нас
Валутни курсове
Справка по кредит
БЪРЗИВРЪЗКИ
КАЛКУЛАТОР
ТЪРСЕНЕДОКУМЕНТИ
 
 
КОМПАНИЯТА
За компанията
 
За нас

"М.Б.Д.Финанс" ООД е финансова институция специализирана в областта на кредитиране на физически и юридически лица. Предлагаме достъпен лизинг за всички видове активи:недвижими имоти, леки автомобили-нови и втора употреба, оборудване и др. Извършваме покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, и поемане на риска от събирането на тези вземания(Факторинг). Работим с гъвкави схеми за усвояване и погасяване на задълженията. Широка гама на възможните обезпечения по ползваните заеми - ипотека, залог върху активи, земеделска земя и др.

Притежаваме изграден екип от млади и изключително добре професионално подготвени кадри, с богат натрупан опит в кредитирането. 

Предлагаме дискретно и лоялно отношение към своите клиенти, работейки в тяхна полза и защитавайки техните интереси.

В условията на бързо променящата се икономическа обстановка и непрекъснато изменящи се условия за финансиране от страна на банковите институции, при нас Вие ще намерите най-точния продукт за Вашето финансиране, съобразен с Вашите потребностти и възможност за плащане.   



 
Нашата политика

Процес на подбор

Първите четири стъпки към Вашата успешна кариера:
·         В зависимост от качествата, които притежавате, Вашия професионален опит и интереси, изберете позицията, за която желаете да кандидатствате, след което изпратете Вашата автобиография или попълнена форма за кандидатстване на посоченият e-mail адрес.
·         По преценка на нашите специалисти по подбор, кандидатите преминават през няколко процеса на селекция - документи, интервю и проверка на уменията.
·         Ако сте одобрен, ще получите предложение за работа.
·         При положителен отговор от Ваша страна, ще имате на разположение няколко дни да подготвите необходимите документи за започване на работа и да подпишете своя трудов договор.

Обучение и развитие

Обучението е неразделна част от Вашата работа в М.Б.Д Финанс ООД. Ние предлагаме няколко вида обучение, в зависимост от предварително поставените общи цели.

·         Въвеждащо обучение
По време на това обучение ще се запознаете с дейността на цялата фирма – вътрешна и външна организация. Ще Ви представим цялостната ни визия и фирмена култура.
·         Обучение на работното място
Това обучение ще Ви научи на много нови неща, ще усъвършенства досегашните Ви знания и ще създаде у Вас необходимите умения, за да се справите със задълженията и предизвикателствата, които ще Ви предложи конкретната позиция.
·         Обучение, базирано на плановете Ви за развитие
Вашите желания за развитие се дискутират по време на регулярните оценки на Вашето индивидуално представяне. Целта е да се планира обучение, което да Ви подготви за Вашите бъдещи позиции в М.Б.Д Финанс ООД.
·         Обучение, свързано с целите и плановете на компанията
Тези обучения се разработват и организират в пълен синхрон с бъдещите нужди от развитие на човешките ресурси в компанията.

Възнаграждения и придобивки

Ние сме коректен и социално отговорен работодател. Стремим се да осигурим на всички наши служители конкурентни условия на труд и съвременни средства за работа във всички градове на страната. В момента се актуализират месечните възнаграждения на служителите, както и пакетът от допълнителни придобивки, които включват: ваучери за храна, служебен транспорт, преференциални условия при ползване на фирмените финансови услуги и бонусна система, която възнаграждава индивидуалните и екипни резултати. Хората, чиято работа е свързана с интензивно пътуване в страната са включени в групова застраховка „Живот и злополука”. Социалният живот в М.Б.Д Финанс ООД включва различни спортни прояви и мероприятия, който спомагат за изграждането и сплотяването на нашите екипите.



 
    
 
 
УСЛУГИ 
Малък заем
Бизнес заем
Делови заем
Аванс - заплата
Земеделски заем
ОФЕРТИ 
Недвиж. имоти
Автомобили
Оказион
Обезпечения
ВЪПРОСИ 
Общи въпроси
Често срещани въпроси
КОМПАНИЯТА 
За компанията
Конфиденциалност
Кариери
Новини
КОНТАКТИ 
Офиси в страната
© 2009 mbdfinance.com Всички права запазени. Използването на този сайт означава, че сте съгласни с Политиката на поверителност.