МВД финанс ООД
когато Ви е нужен достъпен и изгоден Кредит или Лизинг ...
НАЧАЛО

 
Връзка с нас
Валутни курсове
Справка по кредит
БЪРЗИВРЪЗКИ
КАЛКУЛАТОР
ТЪРСЕНЕДОКУМЕНТИ
 
 
УСЛУГИ
Делови заем
 
Какво е М.Б.Д. Делови заем

М.Б.Д. Делови заем е предназначен за физически и юридически лица. Цел на заема е  покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, и поемане на риска от събиране на тези вземания, покриване на временен недостиг на средства на физически и юридически лица, за плащане към доставчици и контрагенти.

 

Размарът на заема е в размер от 500 до 5 000 лева със срок на изплащане до 54 седмици на равни седмични или месечни вноски.



 
За търговски партньори

За да станете наш търговски партньор е достатъчно да се свържете с нас на тел. 0888403-333 или да ни пишете и-мейл на mailto:info@mbdfinance.com.

Процедурата е бърза и лесна, като в същото време получавате сигурен партньор, който ви помага да разширите бизнеса си като достигнете до повече клиенти.


На практика кредитите не носят никакъв риск за вашия бизнес, защото  М.Б.Д. Финанс ООД поема изцяло рисковете, свързани с управлението на кредитите.


Ако имате въпроси, предложения за нашите услуги, нуждаете се от повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

М.Б.Д. Финанс ООД е специализирана финансова институция, лидер в областта на потребителското кредитиране в България.

Ние в М.Б.Д. Финанс ООД искаме да ви помогнем да увеличите продажбите си и заедно да създадем постоянни и надеждни клиенти, които да финансираме бързо, лесно и изгодно.


 



 
    
 
 
УСЛУГИ 
Малък заем
Бизнес заем
Делови заем
Аванс - заплата
Земеделски заем
ОФЕРТИ 
Недвиж. имоти
Автомобили
Оказион
Обезпечения
ВЪПРОСИ 
Общи въпроси
Често срещани въпроси
КОМПАНИЯТА 
За компанията
Конфиденциалност
Кариери
Новини
КОНТАКТИ 
Офиси в страната
© 2009 mbdfinance.com Всички права запазени. Използването на този сайт означава, че сте съгласни с Политиката на поверителност.