МВД финанс ООД
когато Ви е нужен достъпен и изгоден Кредит или Лизинг ...
НАЧАЛО

 
Връзка с нас
Валутни курсове
Справка по кредит
БЪРЗИВРЪЗКИ
КАЛКУЛАТОР
ТЪРСЕНЕДОКУМЕНТИ
 
 
КОМПАНИЯТА
За компанията
 
За нас

"М.Б.Д.Финанс" ООД е финансова институция специализирана в областта на кредитиране на физически и юридически лица. Предлагаме достъпен лизинг за всички видове активи:недвижими имоти, леки автомобили-нови и втора употреба, оборудване и др. Извършваме покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, и поемане на риска от събирането на тези вземания(Факторинг). Работим с гъвкави схеми за усвояване и погасяване на задълженията. Широка гама на възможните обезпечения по ползваните заеми - ипотека, залог върху активи, земеделска земя и др.

Притежаваме изграден екип от млади и изключително добре професионално подготвени кадри, с богат натрупан опит в кредитирането. 

Предлагаме дискретно и лоялно отношение към своите клиенти, работейки в тяхна полза и защитавайки техните интереси.

В условията на бързо променящата се икономическа обстановка и непрекъснато изменящи се условия за финансиране от страна на банковите институции, при нас Вие ще намерите най-точния продукт за Вашето финансиране, съобразен с Вашите потребностти и възможност за плащане.    
    
 
 
УСЛУГИ 
Малък заем
Бизнес заем
Делови заем
Аванс - заплата
Земеделски заем
ОФЕРТИ 
Недвиж. имоти
Автомобили
Оказион
Обезпечения
ВЪПРОСИ 
Общи въпроси
Често срещани въпроси
КОМПАНИЯТА 
За компанията
Конфиденциалност
Кариери
Новини
КОНТАКТИ 
Офиси в страната
© 2009 mbdfinance.com Всички права запазени. Използването на този сайт означава, че сте съгласни с Политиката на поверителност.